Vi har no Skycamp 3.0, 3.0 Mini, X-Cover 2.0 telt på lager klart for utsending/utlevering i veke 31.Vil teltet passe bilen min?

Vi kan dessverre ikke gi deg et definitivt svar på om våre taktelt passer til ditt spesifikke kjøretøy, på grunn av det store antallet stativer og bilmodeller på markedet. Hovedkravene er at taket og stativet til kjøretøyet ditt har en dynamisk vektbelastning på 75 kg eller mer for Skycamp 2.0, eller en dynamisk vektbelastning på 57 kg eller mer for Skycamp Mini, og X-Cover, i tillegg må takbøylene/tverrstengene dine være minst 76 cm fra hverandre for Skycamp/X-Cover og minst 55 cm fra hverandre for Skycamp Mini.

Du finner takets dynamiske vektbelastning i brukerhåndboken til bilen, eller alternativt ved å kontakte produsenten.

Hva er leveringstiden og hva koster frakt?

Du kan regne med 6–12 virkedager fra ordren din ble plassert. Litt avhengig av hvor du bor.

Vi har fast frakt innenfor Norge og Sverige på: 3000,- NOK/SEK og innenfor Danmark: 1600 DKK,- med €300 til Finland.

Hva er forskjellen på modellene deres?

Vi har 3 teltvarianter: Skycamp, Skycamp Mini og X-Cover.

Skycamp er vår toppmodell, og det originale iKamper-teltet som ble lansert i 2012. Teltet slåes opp/ned på 1 minutt og har et hardt skjell på utsiden som beskytter mot omgivelsene. Dette er et telt som er godt egnet som helårstelt.

Skycamp Mini er en mindre og lettere variant av Skycamp. Samme kvalitet og komfort, bare redusert i størrelse for å passe til to personer og mindre biler.

X-Cover er for 3-4 personer, men er lettere enn Skycamp i vekt (55 kg). X-Cover har ikke hardt skjell, og en litt annen åpne/lukkemekanisme. X-Cover har integrerte takbøyler, og dermed mulighet for å feste utstyr på toppen av teltet.

Hvor mye vekt tåler teltet?

Teltene våre har en vektbegrensning på 408 kg, og stigen kan holde 150 kg.

Hvor mye veier teltene?

Skycamp 72 kg
Skycamp Mini 57 kg
X-Cover 55 kg

Kan 4 personer være i teltet når både bilen min og takstativet kun tåler 75 kg

De fleste tverrstenger og takstativ oppgir sin dynamiske vektbegrensning, som da er vekten de kan bære under kjøring. Når bilen står parkert er det den statiske vektbegrensningen som gjelder. Denne er som hovedregel mye høyere enn den dynamiske vektbegrensningen, og det vil i de aller fleste tilfeller være uproblematisk med last tilsvarende telt + 4 personer. Vi anbefaler uansett å være helt sikker på at både bil og takbøyler tåler den aktuelle vekten, både dynamisk og statisk.

Hvor lett er det å montere teltet?

Meget lett! Du kan montere og demontere teltene med den medfølgende umbrakonøkkelen. Dette skal ikke ta mye mer enn 30 minutter. (Husk å sette monteringsbrakettene riktig vei). Se video av montering.

Følger det med monteringsbraketter til teltene?

Ja, monteringsbraketter 2.0 er inkludert. Disse brakettene er kompatible med en maks tverrstangshøyde på 3 cm og bredde på 9 cm. For høyere tverrstenger bør monteringsbraketter 1.0 brukes. Ytterligere monteringsbraketter er tilgjengelig for kjøp på nettstedet vårt i tilfeller hvor kunder eller forhandlere trenger ekstra braketter. En kan også kjøpe med låser til brakettene, hvor du må ha en spesialnøkkel for å åpne. Dette for å redusere muligheten for tyveri.

Hvilken type takrails/tverrstenger trenger jeg?

Med sitt universelle monteringssystem kan våre taktelt monteres på de fleste biler og tverrstenger på markedet.
 
Forsikre deg også om at takstativet eller tverrstengene dine har en dynamisk vektbelastning på minst 75 kg for Skycamp 2.0 og 57 kg eller mer for Skycamp Mini og X -Cover.